Új, kedvezményes hirdetési csomag erdélyi kiadók számára
2008. december 22.

Összeállítottuk azt a hirdetési csomagot, amely lehetővé teszi, hogy a romániai magyar könyvkiadók folyamatosan és számukra kedvező konstrukcióban hívhassák fel termékeikre az internetezők figyelmét. A hirdetés formája egy évig tartó hirdetési bérlet 99 RON (+áfa) havi bérletdíjért.

A csomag lehetővé teszi, hogy a kiadók egy éven át folyamatosan, célzott hirdetésekkel érjék el a potenciális könyvvásárlókat.

A csomag elemei

1) PR cikkek, könyvbemutatók (a bérlet 6 darab közzétételére ad lehetőséget)
2) Grafikus promó lécek a Transindex kulturális rovatában (multikult.transindex.ro, 320×60 px).
3) A hirdetett kötetek bekerülnek egy 2009 december 12-én közzétételre kerülő cikkbe, amely arra buzdít, hogy karácsonyra könyveket ajándékozzanak a Transindex olvasók.

Árszabás

Az összeg havonta 99 RON (+áfa) összegben, hirdetési bérlet formájában kerül kiszámlázásra. A csomag éves ára így mindösszesen 1188 RON (+áfa). A kiadók döntenek arról, hogy a havi (bérletes), vagy az éves számlázási módot válasszák.

További részletek

A hirdetési csomagot csak romániai magyar könyvkiadók vehetik igénybe. A kiadók havonta egy promólécet és legfeljebb 2 PR cikket tehetnek közzé. Azt javasoljuk, hogy a kiadók minden hónapban jelentessenek meg egy promó lécet vagy PR-cikket, így folyamatosan jelen lehetnek. A hirdetési bérlet akkor is kiszámlázásra kerül, ha a kiadó nem veszi igénybe a hirdetési kreditjét.

A PR cikkek és könyvbemutatók a Transindex Figyelő rovatában kerülnek közzétételre. A szövegeket a kiadóknak magunknak kell összeállítaniuk. A szövegek terjedelme legfeljebb 2200 leütés lehet és a címe után (x) jelzéssel kerül közzétételre.

A szövegek legkevesebb 1 legtöbb 3 napig érhetők el a Transindex címoldaláról, de folyamatosan elérhetők maradnak a Transindex archívumában, ami azt jelenti, jó eséllyel találják meg a különféle internetes keresők is. A kiadók egy évben összesen 6 pr- vagy promóciós szöveget tehetnek közzé. Ugyanígy a kiadók 6 promó bannert tehetnek közzé, ezek egyenként 30 napig érhetők el a multikult.transindex.ro rovatcímen és a rovatban közzétett szövegek mellett. A bannereket a kiadóknak kell elkészíteniük 320×60 px méretben jpg vagy gif formátumban. A bannerek szerződéskötési- és beküldési sorrendben lesznek közzétéve.

További infókra van szüksége?

Ha bármilyen további kérdése van, írjon a marketing@transindex.ro címre.



B2B - a transindex vállalati blogja, hogy tudjuk, hogy tudod Kontakt Szakmai partnereink RSS