Gyarmati Zsolt
igazgató – Csíki Székely Múzeum

Magánemberként is, indulása óta kiemelt figyelemmel követem a Transindex internetes portált. Sokat utazom, külföldi tartózkodásom idején, ha otthoni hírekre vágyom, első oldal amelyet letöltök a Transindexé.

A Csíki Székely Múzeum igazgatójaként két éve vagyunk szorosabb partneri kapcsolatban. Egyszerűen azért, mert olyan a portál, amilyen irányba szeretném elmozdítani a múzeumot: értékcentrikus, friss, lendületes, ingergazdag, felhasználó (látogató) barát. Meggyőződésem, hogy színvonalas múzeumi rendezvényeket színvonalas webes felületen érdemes és kell hirdetni, a Transindex e tekintetben messze kimagaslik a hazai magyar internetes piacon. Emellett, azt tapasztaltam, hogy az együttműködés számos formája iránt nyitott, modern, kreatív csapat dolgozik a Transindexnél. A legutóbbi arculatváltás, tartalmi frissítés pedig európai szintű, dinamikus, nagyon mai internetes portállá emelte.

Irsay Miklós
vállalkozó – Kopiernicus társtulajdonos

A Kopiernikus a Transindex első hirdetői között volt. Minthogy folyamatosan kísérletezünk a hirdetési lehetőségekkel, úgy döntöttünk, kipróbáljuk az on-linet is. Azt tapasztaltam, hogy a transindexeseket tényleg érdekli, hogy a hirdetéseim hasznot hozzanak nekem és arra törekszenek, hogy költséghatékony, jó vizualizáltságú, sok átkattintást hozó kommunikációs csomagokat ajánljanak. Brandingben és termékhirdetésben is meggyőző megoldásokat javasoltak.B2B - a transindex vállalati blogja, hogy tudjuk, hogy tudod Kontakt Szakmai partnereink RSS