Mától a Facebook tagok “lájkolhatják” a Transindex cikkeit
2010. április 30.

Ez azt jelenti, hogy, amennyiben közölni akarod a Facebook ismerőseiddel, hogy az illető cikk elnyerte a tetszésedet, egy gombnyomással a tudomásukra hozhatod. Hogy “Like”, “Kedvelem” vagy más felirat jelenik meg a gomb mellett, attól függ, milyen nyelvű a Facebook alapbeállításod.

A Facebook fejlesztői néhány napja ajánlották fel ezt az opciót az on-line tartalomszolgáltatóknak mi pedig, látva milyen iramban gyarapodik a Transindex Facebook közössége (ebben a pillanatban 801-en vannak), úgy döntöttünk, élünk vele.

lájkolás

Ha valaki nem “lájkolni” hanem “sendelni” szeretné valamelyik Transindex cikket erre továbbra is lehetőség van a cikk bal felső menüjében. A különbség az, hogy, aki “sendel” kommentet is fűzhet a cikkhez, és kommenttel együtt jelenik meg a Facebook ismerősök oldalain.

beszúrás

Ugyaninnen, vagyis a bal felső sarokból elküldhető a cikk Twitterre, MySpace-re, Iwiw-re, Yahoo Mess-re és több tucat más csatornára is.

Azok, akik nem értettek ebből a bejegyzésből egy szót sem, elnézést kérünk. A Facebook olyan, mint egy mámort okozó egzotikus betegség. Mi lájkoljuk!



B2B - a transindex vállalati blogja, hogy tudjuk, hogy tudod Kontakt Szakmai partnereink RSS