Légy gyakornok a Pénzcsinálóknál!
2013. szeptember 17.

Erdély gazdasági portálja, a Pénzcsinálók.ro gyakornokot keres. Gyere és próbáld ki, hogyan ötvözhető a gazdaság és az újságírás, tanuld meg, mitől fontos egy hír, hogyan áll össze egy cikk, milyen forrásokból érdemes tájékozódni, hogyan lehet jó témákat találni.

Ambiciózus, tudásszomjas, csapatban dolgozni kívánó és tudó gyakornokot keresünk, aki rugalmas munkaidőben, gyakornoki ösztöndíj fejében nyitott a szakmai tapasztalatszerzésre. A Pénzcsinálóknál lehetőséged lesz gazdasági konferenciákon való részvételre és a kapcsolati hálód bővítésére is.

Ha tudod, mi a különbség a ROBOR és egy jó bor között, ha a monetáris lazításról nem (csak) tengerparton koktélozó bankárok jutnak eszedbe, és nem ijedsz meg a gerillamarketingtől, biztosan te vagy, akit keresünk. Ha meg ezek a fogalmak még nem teljesen világosak, gyere a Pénzcsinálókhoz, és ismerd meg őket.

Amit elvárunk:

- tájékozottság gazdasági kérdésekben
- nyitottság, dinamizmus
- a román és a magyar szaknyelv alapos ismerete

Előnyt jelentenek, de nem kizáró jellegűek:

- sokrétű gazdasági ismeretek
- jó írás-, és kifejezőkészség
- újságírói vagy gazdasági jellegű képzettség

Munkavégzés helyszíne: Kolozsvár, a Transindex szerkesztősége. Munkavégzés ideje: minimum 3 hónap.

Ha érdekelt vagy, küldj egy CV-t és egy motivációs levelet az office[kukac]transindex.ro címre 2013. október 4-ig! A jelentkezőket e-mailben értesítjük a jelentkezési határidő lejártát követően.



B2B - a transindex vállalati blogja, hogy tudjuk, hogy tudod Kontakt Szakmai partnereink RSS