Pályázatok.ro 10 éves szülinapi meglepi: most már egymásnak is mondhatjuk
2011. május 16.

Hála a Facebooknak (ismét), közvetlen kapcsolatot teremtettünk köztetek és a Pályázatok.ro között. A pályázatfigyelést már közösen emelhetjük egy másik minőségi szintre, amikor ti magatok is hozzájárultok ahhoz, hogy precízebb, részletesebb pályázati információkhoz férjünk hozzá mindannyian.

Mit csináltunk?

Facebook kommentsort fűztünk mindegyik pályázati kiíráshoz, minden támogatói bemutató oldalhoz és minden hírhez. Így bármely Facebook-felhasználó (sokan vagyunk) hozzászólhat, kiegészítheti az információkat, apró tippeket írhat, kérdezhet a többiektől, így tőlünk is. Mi a magunk módján minden kérdésre megpróbáljuk a válaszokat megkeresni, de az igazi eredmény az, ha ezeket közösen keressük meg és osztjuk meg. Mi például rögtön megosztottuk a Communitas Alapítvány művelődési eredményeit.

Miért csináljuk?

Felmerülhet a kérdés, miért szóljunk egymásnak, ha egy pályázati világ a VERSENYRŐL szól. Mi egy kicsit másképp látjuk. Azon felül, hogy valóban egymás pályázati kerülnek versenybe, véleményünk szerint mindannyiunk érdeke, hogy összességében minél jobb projekteket valósítsunk meg, és valós tevékenységünk mutassa meg a kiemelkedő teljesítményt.

Jó eszköz

A pályázat nem cél, hanem eszköz, éppen ezért egymás informálásával, az elkapott hírek, apró részletek megosztásával kölcsönösen egymáson segítünk. És persze reméljük, ezáltal a kiírók is közvetlenebbül állhatnak a pályázók rendelkezésére kérdések megválaszolásában, apróságok tisztázásában.

Kapcsolódjatok be. Várunk.

A PONT csapat



B2B - a transindex vállalati blogja, hogy tudjuk, hogy tudod Kontakt Szakmai partnereink RSS