Caro Comp

Fő szerverünk, így ez az oldal is a hálózati megoldásokat nyújtó marosvásárhelyi cég, a Caro Comp szervertermében van. A Caro Comp nem csak profi tanácsadónk, hanem legfontosabb szponzorunk is.

Jakabffy Elemér Alapítvány

A kolozsvári társadalomtudományi egyetemi háttérintézmény a legrégebbi stratégiai partnerünk. Közös munkánk leglátványosabb projektje az Adatbank.ro. Vigyázat, másolják!

Kriza János Néprajzi Társaság

Több, mint 16 ezer néprajzi felvételt tartalmaz az az on-line adatbázis, amit közösen tettünk netre a krizásokkal. Az adatbázist folyamatosan fejlesztjük.

Apáthy István Egyesület

Erdély természttudományi leképezése, erre vállalkoztunk a kolozsvári biológiára szakosodott egyetemi háttérintézmény és tudós-holdudvarának segítségével.

eTransylvania Egyesület

A Webvidék.ro projektet arra találtuk ki, hogy megmutassa az internet lehetőségeit az erdélyi kistelepüléseknek, és fordítva: megmutassa az erdélyi kistelepülésekben rejlő lehetőségeket az internetezőknek.

Erdély FM

Közös projektünk, a Popsuli.ro lényege: megmutatni, hogy van erdélyi popzene, ami méltó a média és a rajongók figyelmére.

Félsziget

A Fesztivity kicsit blog, kicsit verseny, kicsit reality show. 2007-től minden évben ezzel a nagyon szórakoztató kreativitási versennyel hangolunk a legnagyobb romániai fesztiválra.

RMDSZ – Kulturális Főosztály

2004, 2005, 2006 – eddig 3 kiadása volt sok ezer fiatalt megmozgató tehetségkutató versenyünknek. Asztahej, mekkora bulik voltak…B2B - a transindex vállalati blogja, hogy tudjuk, hogy tudod Kontakt Szakmai partnereink RSS