Transindex helyzetjelentés. Friss és hamarosan induló projektek
2009. október 19.

A következő fél év több új tartalomfejlesztési projekt elkezdését jelenti. Ezek közül a legfontosabb egy új gazdasági és pénzügyi portál elindítása. A portál neve Pénzcsinálók lesz, várhatóan januártól már böngészhető. Mint minden, ami Transindex projekt, ez is ugrás az ismeretlenbe, a koncepció napról napra körvonalazódik, de már a lekerekítésnél tartunk. A Pénzcsinálók a Transindex Pénz rovatát váltja majd ki és elindításával egy időben szeretnénk integráltabbá tenni azokat a szolgáltatásainkat is, amelyek a vállalkozóknak szólnak. Hírfolyamok, elemzések, gazdasági blogok képezik a gerinctartalmat. Kiknek szól? Vállalkozóknak, menedzsereknek, diákoknak, gazdasági szakembereknek, illetve mindenkinek, aki szereti tudni, mi újság ezen a területen. Praktikusnak és érthetőnek találtuk ki. Még meg sem született, máris szeretjük. Partnereink a Corvinus Zrt. és a PONT.

Ami azt illeti, az Adatbank.ro is rászorul egy újragondolásra. Ciklikusan újra kell szabjuk az Adatbank-ot, mert megnő a címoldal alatti tartalom, és már nem tudunk lépést tartani a megjelenítésben. A már negyedik Adatbank címoldal nem csak abban lesz más, hogy átláthatóbbra tervezzük, hanem abban is, hogy helyet fog adni két új tartalom modulnak – ezeken dolgozunk most. Az egyik egy erdélyi tematikájú, kétnyelvű on-line lexikon. Az első szócikkek épített örökség tematikában lesznek. A tartalom teljes mértékben eredeti lesz, egy részük már elkészült, a román fordítás is folyamatban. A másik nóvum az Adatbankban az Adatbank Café lesz, amit egy kis romániai magyar Ted.com-nak szánunk. A konferencia szervezése folyamatban, számos partnerünk van, részleteket később közlünk.

Ami pedig a jó öreg Transindex fejlesztését illeti, új, pszeudo rovat elindításán dolgozunk. A rovat a Transindexen zajló közviták dossziéit tartalmazza majd. Mit várunk ettől? Még több vitát!

Újdonság még, hogy rádióműsor lett a divatblogunkból, a Pinkdámából. Az adások hamarosan letölthetők lesznek partnerünk, az Erdély FM podcast csatornájáról vagy meghallgatható péntekenként 19.05-kor az Erdély FM 97.1-en, Marosvásárhelyen és környékén és az Erdély FM partnerrádióiban. A műsort Kiss Gyöngyvér szerkeszti. Az első pár adás interjúi már elkészültek, a romániai divatvilág első vonala markánsan képviselteti magát!

Kifutóban a logópályázatunk, az Okesz Kolesz 2009-es bentlakásszoba-szépségversenyünk és új blogunk, a T.L. Montmorency promóciója.



B2B - a transindex vállalati blogja, hogy tudjuk, hogy tudod Kontakt Szakmai partnereink RSS