Mit csinál a Transindex tavasszal?
2009. március 2.

Időnként el fogjuk mesélni, hogy milyen Transindex-fejlesztésekkel rukkolunk elő a következő hónapokban. Ez azt jelenti, hogy az eddigi szokásunkkal ellentétben be fogjuk jelenteni a stratégiai fejlesztéseinket.

A leglátványosabb mind közül: készül a Transindex új címoldala. Célunk szerint kompaktabb, barátságosabb lesz, mint a jelenleg üzemelő. Itt el kell mondani azt is, hogy köszönjük olvasóink ötleteit, tanácsait, visszajelzéseit.

Románia egyetlen magyar nyelvű toborzóportálja, a Fejvadász.ro koncepciót vált és tavasztól új kinézettel és új tartalommodellel lép elő. A koncepcióváltás magában foglalja egyes szolgáltatáscsomagok pénzesítését is.

Az Erdélyi Magyar Adatbank, a szokásos fejlesztések mellett egy egészen új projektbe kezd bele: 150 műemlék kétnyelvű (magyar és román) adatlapját fogja megjeleníteni. Erre a modulra különösen büszkék vagyunk, mert ez az első teljes egészében EU-s alapokból finanszírozott fejlesztésünk. A 20 legnagyobb magyar lélekszámú romániai település legfontosabb műemlékeit tartalmazó anyag nem csak a műemlékek helyi jelentőségét, hanem az erdélyi építészet történetében betöltött szerepüket is figyelembe veszi. A projektet az Európai Gazdasági Térség Civil Alapja támogatja.

Tovább bővül az interneten található legteljesebb román-magyar szótár is. A Szótár.ro több mint 8000 szóval egészül ki, így a teljes szókészlet meghaladja a 30 000 szócikket.

Hirdetőink számára fontos információ lehet, hogy beta-teszteljük és élesben alkalmazzuk is a Transindex új reklámformátumát, a szöveghirdetést. Egyelőre a Cégek.ro prémiumcsomagos tagjai élvezik előnyeit. Szeretjük ezt a formátumot, mert úgy tűnik, hogy az átkattintási ráta jelentős. Dolgozunk azon a modellen, hogy mielőbb bárki igénybe vehesse a Transindexen a szövegalapú opciót is. Tavasszal indulnak el az első olyan kampányaink, amelyeket városokra, megyékre vagy régiókra pozícionáltunk. További felvilágosítást az új hirdetési lehetőségekről a marketing@transindex.ro-ról lehet kérni.



B2B - a transindex vállalati blogja, hogy tudjuk, hogy tudod Kontakt Szakmai partnereink RSS