Elindult a Pénzcsinálók tanfolyam
2014. június 11.

Mikor és milyen vállalkozást indítsunk, hogyan fogjunk hozzá? Milyen kötelezettségeink lesznek, hogyan válasszunk arculatot, mit kezdjünk a pénzügyekkel? Miként válaszhatók ki a legjobb alkalmazottak, és mit tehet egy kis cég a nagy marketingzajban?

Elindult a Pénzcsinálók.ro legújabb projektje, a kezdő vállalkozóknak, vállalkozás indításán gondolkodóknak, válaszokat, ötleteket kereső cégvezetőknek és információszomjas érdeklődőknek szóló Pénzcsinálók tanfolyam. Ígérjük: válaszokat adunk a fenti kérdésekre. Sőt, többre is.

Tíz videó, tíz témában. Gazdaságban jártas szakemberek tartanak rövid, 12-20 perces előadásokat tutorial formátumban: gyakorlatias szempontok segítségével magyarázzák el egy cég indításának, vezetésének a csínját-bínját.

Az előadások címei:

1. Mikor indítsunk vállalkozást?
2. Milyen vállalkozást akarunk?
3. A pénzügyi tervezés alapjai
4. Milyen jogi formát válasszunk cégünknek?
5. Adóterhek különböző cégtípusok esetén
6. Marketing minimum kisvállalkozásoknak
7. Bevezetés a brandépítésbe
8. HR kisokos: az alkalmazottak kiválasztása és megtartása
9. Leadership, azaz mire épüljön a vállalkozás
10. Mennyit ér a cég, és hogyan tudjuk meg?

A projekt célja az erdélyi kis- és közepes vállalkozások versenyképességének növelése, a vállalkozói életmód népszerűsítése és a kkv szektor bátorítása.

A felvételek partnerünk, az Erdély TV marosvásárhelyi stúdiójában készültek. A televízió is közvetíteni fogja a tanfolyamot szombatonként 11 órától, az Erdély FM pedig ősszel tűzi műsorára az előadásokat hangformátumban.B2B - a transindex vállalati blogja, hogy tudjuk, hogy tudod Kontakt Szakmai partnereink RSS