Startol a Kosztkontroll!
2013. március 6.

Szeretnél tudatosabb vásárló lenni, de nem tudod, hogyan fogj hozzá? Jó lenne tudni, mások hogy csinálják? Kíváncsi vagy, hogy tényleg olcsóbb-e az étkezés Csíkszeredában, mint Kolozsváron?

Mániákusan felírsz minden kiadást, mindig tudod, hogy mi hol a legolcsóbb? Vagy épp ellenkezőleg, fogalmad sincs, hogy hónap végére hova tűnik el a konyhapénzed? Szeretnél tudatosabb vásárló lenni, de nem tudod, hogyan fogj hozzá? Jó lenne tudni, mások hogy csinálják? Mi megmutatjuk!

Szeretnéd tudni, hogy havi bevétele hány százalékát költi el egy átlagos erdélyi család élelmiszerre? Vagy hogy milyen különbségek vannak egy székelyföldi- vagy partiumi kisvárosi és egy nagyvárosi család között? Valóban olcsóbb az étkezés Csíkszeredában, mint mondjuk Kolozsváron?

Ilyen, és ehhez hasonló kérdésekre keressük a választ három – egy csíkszeredai, egy szatmárnémeti és egy kolozsvári – család segítségével, akiket arra kértünk, hogy három hónapig napi rendszerességgel vezessék élelmiszer-kiadásaikat. Rajtuk keresztül pedig igyekszünk majd bemutatni, hogyan étkezik egy erdélyi család, milyen lehetőségek és trükkök vannak a spórolásra vagy az egészséges táplálkozásra. A résztvevő három családot a Kosztkontroll támogatója, a Merkur székelyföldi üzletlánc 300 lej értékű élelmiszercsomaggal ajándékozza majd meg.



B2B - a transindex vállalati blogja, hogy tudjuk, hogy tudod Kontakt Szakmai partnereink RSS