Értékes díjak – pe loc, fără extragere
2008. július 31.

Díjkiosztón voltunk szombaton a Webvidék zárásaként. A települések közti online vetélkedő széles körű támogatottságának köszönhetően még saját reményeinket is felülmúlta a díjözön a marosvásárhelyi gálán.

A hivatalos, eTransylvania pontoknak járó díjak (multifunkcionélis fénymásoló az első helyezett kézdivásárhelyi csapat, fényképezőgép a másod és harmadik helyezettnek) mellett a verseny nyertesei az Országos Ifjúsági Hatóság (ANT) jóvoltából Eforie Sudon nyaralnak egy hétig.

A második, harmadik és negyedik helyen végző csapatokat Csibi Magor, Sógor Csaba és Winkler Gyula EP-képviselők látják vendégül két napra Brüsszelben. A minden próbát teljesítő csapatok két-két tagja szintén meghívást kapott az Európai Parlamentbe, így összesen 61 személy ismerkedhet meg közelről az EP-vel.

Különdíjak is átadásra kerültek a Webvidék zárórendezvényén. A Transindex hírportál Bikkmakk csapatát (Bikfalva, Kovászna megye) díjazta, melynek tárgyát a település honlapjának ingyenes elkészítése képezi. A PONT pályázatfigyelő portál Kaláka csapatát (Mezőpanit, Maros megye) díjazta a „Milyen vállalkozásba fognátok?” állandó próbában bemutatott üzleti elképzelésért. A díj tárgya az üzleti terv részletes kidolgozása és pályázati források bevonása ennek megvalósítására.

A díjátadón, amelyre a csapatok és a sajtó képviselői is hivatalosak voltak, jelen volt Kovács Péter, az ifjúsági hatóság elnöke, Somodi Zoltán, az informatikai minisztérium államtitkára, Nagy Zsolt volt miniszter, az eTransylvania Egyesület tanácsadó testületének elnöke, Szepessy Szabolcs, a Félsziget Fesztivál igazgatója, Kelemen Attila, az Erdély FM igazgatója és Gál Sándor, a Pont főszerkesztője.

A Webvidék szervezői, az eTransylvania Egyesület és a Transindex ezúton is köszönetet mondanak támogatóiknak:

- Országos Ifjúsági Hatóság
- Csibi Magor EP-képviselő
- Sógor Csaba EP-képviselő
- Winkler Gyula EP-képviselő
- Szülőföld Alap
- Félsziget Fesztivál
- Bookline.ro
- Pont.ro
- Nap Consulting
- Doboz.ro
- Poem Design



B2B - a transindex vállalati blogja, hogy tudjuk, hogy tudod Kontakt Szakmai partnereink RSS