Lezárult a jelentkezés a makrogazdasági képzésre
2012. augusztus 23.

Lezártuk a jelentkezést az OTP Bank Románia és a Pénzcsinálók.ro által szervezett makroökonómiai képzésre, összeállt a 15 fős résztvevő csapat. A szeptember 7-én, a csíkszeredai Sapientia egyetem termében megrendezett képzés újságíróknak, illetve újságíró szakos egyetemi hallgatóknak szól, a tréning során a résztvevők Diósi Lászlótól, az OTP Bank romániai vezérigazgatójától, illetve Bálint Csaba kockázatelemzőtől tanulhatnak. A program során a gazdasági alapfogalmak megismerésén és a legfontosabb összefüggések megértésén túl az aktuális kérdések is terítékre kerülnek.

A közgazdász-fejtágító négy fő blokkra épül, amelyeket kávészünetek, kötetlen beszélgetések kereteznek. Délelőtt az előadók a világgazdasági folyamatokba vezetik be a jelenlévőket, kora délután pedig a nemzetközi makrókeretek bemutatása következik. Ezután a banki termékeket és befektetési lehetőségeket ismerhetik meg a résztvevők, később pedig a gazdasági előrejelzések és statisztikai adatok feldolgozásának csínját leshetik el a szakértőktől.

A teljes program és további részletek itt >>B2B - a transindex vállalati blogja, hogy tudjuk, hogy tudod Kontakt Szakmai partnereink RSS