Webvidék: Kézdivásárhelyen és Gyimesközéplokon díjaztunk
2008. június 17.

A Webvidék második fordulójának díjait adtuk át a hétvégén. A fordulót ismét a középiskolás diákokból álló kézdivásárhelyi Céhmesterek unokái nyerték, és ezúttal a zsűri különdíját is kiosztottuk a gyimesközéploki Szőrcsének.

Kézdivásárhelyen vársonéző körútra invitálták a Transindex és az eTransylvania csapatát a Webvidék-versenyzők, akiket Tamás Sándor megyei tanácselnök is méltatott a díjátadáson. A Céhmesterek unokái teljesítményének köszönhetően a megyei könyvtárban ezentúl wireless internet is lesz, illetve sötétedés után is jobban lehet olvasgatni az asztali lámpák segítségével.

Gyimesközéplokon az iskola tanulói is kivonultak a szervezők fogadására, és nem is bánták meg: csörögét majszolgathattak, amíg a méltatások elhangzottak – többek közt Borboly Csaba megyei tanácselnöktől és Becze Istvántól, a Hargita Háló programfelelősétől. Ezt követően megettünk egy próbát: a Boros értékmegőrző táborban láttak vendégül házigazdáink egy hatalmas adag túrós puliszkára és bivalyerős pálinkára.


A látogatásról itt olvasható részletes beszámoló



B2B - a transindex vállalati blogja, hogy tudjuk, hogy tudod Kontakt Szakmai partnereink RSS