Csapatbővítés: riportereket és hírszerkesztőket keresünk
2011. május 5.

Csapatbővítést tervezünk, életmód/trend/kultúra riportert, közélet/gazdaság riportert és hírszerkesztőket keresünk. A feltételek:

Életmód/trend/kultúra riporter

Feladat: riport és cikkírás, szerzőkkel való kapcsolattartás.

Nem árt, ha: adott némi alapműveltséged, íráskészséged, magad is kemény kultúrafogyasztó vagy, tudod, mi a különbség Bretter és a Twitter, a feltételes mód és a Depeche Mode között. Nem árt, ha van humorod, akár abból a fajtából, amit nem mindenki ért. Nem zavar minket, ha frusztrálóan kreatív vagy, és hajlandó vagy minimum barátságos közönnyel eltűrni magad körül a munkatársaidat. Nem árt továbbá, ha van motivációd a sajtós munkára, van munkabírásod, és elfogadod, az újságírás nem munka, nem hivatás, hanem életforma.

További részletek itt.

Közélet/gazdaság riporter, illetve hírszerkesztő

Feladat: riport és cikkírás, szerzőkkel való kapcsolattartás, illetve közéleti, gazdasági hírek gyártása

Nem árt, ha: fontos, hogy megalapozott előzetes közéleti és gazdasági ismereteid legyenek, magad is fogyassz napi sajtót, legyen íráskézséged. Légy nyitott ismeretek, szempontok befogadására, szeress csapatban dolgozni, fogadd el, hogy az újságírás életforma is egyben.

További részletek itt, illetve itt.

A jelentkezéseket május 15-ig várjuk, az állásinterjúra kiválasztott jelentkezőket május 24-ig értesítjük.B2B - a transindex vállalati blogja, hogy tudjuk, hogy tudod Kontakt Szakmai partnereink RSS